نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
۱. طرز تهیه دلمه فلفل دلمه‌ ای مجلسی
مواد لازم(برای سه نفر)
فلفل دلمه‌ای
سه عدد

گوشت چرخ کرده
دویست گرم

پیاز
 یک عدد متوسط

بادمجان
 یک عدد

 تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه ساطوری شده
 از هرکدام یک قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا
 صد گرم

رب گوجه فرنگی
 دو قاشق غذا خوری

زرد چوبه
 یک قاشق مربا خوری

آب، نمک و فلفل
 به اندازه کافی

روغن
 به میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت

ادامه مطلب
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده 
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
 میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ 
کرده نیز استفاده نمودیم.

ادامه مطلب
دلمه یک غذای خوشمزه و مقوی که بیشتر در خاورمیانه، آسیای مرکزی و روسیه پخته می‌شود. کلمه‌ی دلمه در زبان ترکی به معنای پر شده است. دلمه را می‌توان با برگ درخت انگور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و بادمجان درست کرد. و به عنوان محتویات داخل آن می‌توان از فلفل دلمه‌ای با برنج، گوشت چرخ کرده، لپه و دیگر محتویات استفاده کرد. البته دلمه به صورت کلی هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه دلمه با مواد مختلف شما را به شما عزیزان آموزش م
فینگر فود‌ها جزء غذا‌های اصلی محسوب نمی‌شوند و بیشتر به عنوان میان وعده سرو می‌شوند. فینگر فود از غذا‌های خوشمزه لقمه‌ای است که اولین بار در کافه‌های آمریکایی تهیه و سرو شده است. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.
بادمجان دلمه‌ایگوشت چرخ کردهذرتقارچفلفل دلمه رنگیسبزی معطرزرشکنمک وفلفلدر صورت تمایل پنیر پیتزاابتدا بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت
ترشی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای سبز، نارنجی و زرد از هر کدام 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد سیر 1 بوته(50 گرم) گشنیز خرد شده 400 گرم شبت خرد شده 200 گرم ترخون خرد شده 100 گرم سرکه سفید  500 میلی لیتر آب 1 لیتر (4 پیمانه) نمک 4و1/2 قاشق سوپخوری فلفل تند 3-4 عدد
✍️فلفل دلمه ای ها را شسته، هسته آنها را در آورید و به صورت حلال خرد کنید.سیر ها را پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید.فلفل های خرد شده، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنیدسرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید
دلمه فلفل خوشگل‌.به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق #ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.کف ظرفی را هم ی
ترشی فلفل دلمه ای 
مواد لازم:
 
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک عدد    
سرکه سفید 500 میلی لیتر    
سیر 1 بوته    
گشنیز خرد شده 400 گرم    
شبت خرد شده 200 گرم    
ترخون خرد شده 100 گرم    
آب 1 لیتر    
نمک 2/1 و 4 ق س    
فلفل تند 3 عدد  
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای ها  و سیر را بصورت خلالی خرد کنید.
فلفل دلمه ای، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. فلفل را هم اضافه کنید.
درب ترشی را ببندید و به مدت 15 روز در یخچال ق
دلمه‌ها انواع مختلفی دارند. اما فلفل دلمه‌ای شکم پر، پرطرفدارترین و معروف ترین دلمه‌ای است که برسر سفره‌ی ایرانی‌ها قرار دارد.
مواد لازم
لپه 80 گرم
پیاز 1 عدد
سبزی دلمه 200 گرم
روغن به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 4 عدد
 
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
برای تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر ابتدا پیاز را خرد کنید.
لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پزشود. قبل
اثرات فلفل دلمه ای بر روی غذا
حقیقت این است که بیشتر ما فلفل دلمه‌ای را برای عطرش استفاده می‌کنیم و خیلی اهمیتی ندارد که چه خواصی دارد و چه خواصی ندارد. عطر زیاد و خاصیت آلرژی‌زایی‌ای هم که دارد خیلی‌ها را از خودش رانده است اما خواص این فلفل آن‌قدری هست که اگر در جریانش قرار بگیریم قطعا این فلفل را به جزء جذایی‌ناپذیر وعده‌های غذایی‌مان تبدیل می‌کنیم.

ادامه مطلب
فلفلی سرشار از ویتامین سی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و ... خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا می‌تواند با اضافه‌شدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد. اما در کدام غذاها می‌توانیم از این فلفل استفاده کنیم؟ راحت‌ترین آن این است که موقع پختن مرغ‌، یک تکه فلفل دلمه‌ای هم به آن اضافه کنیم. با این کار هم بوی مرغ گرفته می‌شود، هم بو و مزه مطبوعی را به مرغ می‌دهد.
خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم

 
طرز تهیه خوراک بادمجان تند :
بادمجان ها را سرخ کنید سپس هویج ها را رنده کنید و به بادمجان ها اضافه کنید جعفری خرد شده و سیر له شده را با آب لیموترش و سس فلفل تند و بعد از آن
“پیتزا فلفل دلمه ای” یک غذای فوق العاده کم کالری است که میتوانید آن را به عنوان شام یا به عنوان پیش غذا برای پذیرایی از مهمان ها سزو کنید.
مواد لازم پیتزا فلفل دلمه ای:-فلفل دلمه ای قرمز رنگ بزرگ:2 عدد-فلفل دلمه ای زرد رنگ بزرگ:2 عدد-زیتون سبز قطعه قطعه شده :یک دوم فنجان-جعفری تازه خرد شده :یک چهارم فنجان-سرکه قرمز:دو قاشق چای خوری-روغن زیتون:سه چهارم قاشق غذا خوری-فلفل سیاه :یک هشتم قاشق چای خوری-پنیر پیتزای ایتالیایی :450 گرم-پنیر پارمسان
ورقه‌بادمجان یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه‌ی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

ادامه مطلب
کوکو رولی، کوکویی نرم و لطیف و خوشمزه است که می شود هم به صورت گرم و هم سرد سرو کرد. یک فینگر فود خوشمزه برای مهمانی است.
 
مواد لازم برای تهیه کوکو رولی :

 تخم مرغ
8 عدد 

فلفل دلمه سبز کوچک 
 نصفی

 فلفل دلمه زرد کوچک
 نصفی

 فلفل دلمه قرمز کوچک
نصفی 

هویج کوچک
یک عدد

قارچ
5-6 عدد متوسط

برگ پیازچه
مقداری

نمک و فلفل
به مقدار لازم

 
ادامه مطلب
خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم


ادامه مطلب
طرز طبخ کشک بادمجان ویژه
کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}
بادمجان قلمی  / یک کیلو /
کشک  / 200 تا 250 گرم /
پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
آب مرغ / یک پ
مواد لازم:
 
بادمجان= 4 عددگوشت= 200 گرمپیاز= 1عدد متوسطپنیر پیتزا= 100گرمجعفری= 2 قاشق غذا خوریرب گوجه= 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافیگوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم م
یکی از محصولات کشاورزی پرطرفداری که در شرایط گلخانه ای نیز به خوبی رشد می کند، فلفل دلمه ای است که در رنگ ها و طعم های گوناگون به صورت خام و یا پخته به عنوان یک چاشنی بی نظیر در سالاد ها و غذاها مصرف می گردد. به کارگیری فن آوری های مدرن در گلخانه ها منجر شده تا شرایط آب و هوایی محیط رشد سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه ای به طور مستمر و گسترده بهینه سازی و کنترل گردد، که در این صورت سرعت رشد و بازدهی این سبزیجات افزایش می یابد. همچنین خوب است بدانید مح
بادمجان در پخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذاهای سنتی مانند کشک ‌بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.
ادامه مطلب
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :
بادمجان : 1.5 کیلوگرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مق
طرز تهیه قیمه بادمجان
موادی که برای درست کردن قیمه بادمجان به آن ها نیاز خواهیم داشت :
لپه 4 قاشق غذاخوری
بادمجان قلمی 8 عدد
گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره به میزان لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان:
• ۲ عدد بادمجان
• ۲ ق سوپ خوری ریحان خرد شده
• ۲ ق سوپ خوری پنیر پارمسان
• ۴ ق سوپ خوری قارچ ریز خرد شده
• ۲ حبه سیر رنده شده
• نصف پیمانه پنیر ریکوتا
• به میزان لازم نمک و فلفل
• مقداری روغن
 
مواد لازم برای سس پستو:
• ۵ حبه سیر رنده شده
• ۲ پیمانه ریحان
• ۱ پیمانه روغن‌زیتون
• ۱ پیمانه پنیر پارمسان
• ۱ پیمانه گردوی خرد شده
• به میزان لازم نمک و فلفل
ادامه مطلب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
  طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزیپیشتر آموزش طرز تهیه انواع دلمه را قرار داده ایم که چنانچه تمایل دارید می توانید هرکدام از آنها را به طور مجزا مشاهده نمایید. همچون دلمه کوکتل نیز از این دست می باشند. در ابتدا توجه کنید که همه موادی که برای درست کردن این غذا است را تهیه کنید تا هنگام پخت به مشکل نخورید.


ادامه مطلب
مواد لازم: قارچ …………………………… 400 گرمهویج …………………………. 2 عدد بزرگپیاز …………………………….  یک عدد کوچکفلفل دلمه ای ……………….. 1/2 عددروغن زیتون…………………. 1 قاشق غذاخورینمک ، فلفل و زردچوبه ……  به میزان لازمطرز تهیه:کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان ۱ کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین
ادامه مطلب
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مقداری سرخ کنید.
• گوشت را قطعه قطعه کرده و تمیز بشویید و
 
طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان
کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ک
رولت مرغ غذای شیک و مجلسی و مناسب افرادی است که رژیم غذایی خاص دارند.
  
رولت مرغ غذای مفید و خوش‌مزه‌ای است و پیشنهاد می‌کنیم آن را حتماً درست کنید. رولت مرغ مناسب افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و می‌خواهند غذایی شیک و مجلسی درست کنند.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
ژامبون: ۸ ورق
سینۀ مرغ: ۲ عدد
فلفل‌دلمه‌ای: ۲ عدد
جعفری به میزان لازم
زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
آ
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
 
مواد اولیه : برای 6 نفربادمجان 1کیلوسبزی 5قاشق غذاخوری (شامل نعنا،جعفری و پونه خرد شده)گردو 5قاشق غذاخوری (ساییده شده)کشمش 3قاشق غذاخوریسیر 3حبهپیاز 1عددنمک به میزان لازمفلفل به میزان لازمگلپر به میزان لازمزردچوبه به میزان لازمرب انار 2قاشق غذاخوری
ادامه مطلب
شارلوت بادمجان یکی از این غذاها است که هم گیاهی است هم پخت آن ساده است.
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد
قارچ: حدود ۱۰ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سبزی خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل: به مقدار کافی
رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذاخوری
گوجه: ۱ عدد
برگ ریحان: ۱ مشت
پنیر موزورلا: ۱ پیمانه
روغن زیتون: به مقدار کافی 

ادامه مطلب
 
چه موادی لازمی داریم برای کشک بادمجانبادمجان قلمی :  یک کیلوکشک :200 تا 250 گرمپیاز سرخ کرده :2 تا سه قاشق غذاخوریسیر داغ :دو قاشق غذاخورینعنای خشک :یک قاشق غذاخوریروغن مایع :150 میلی لیترمغز گردو آسیاب شده :2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه :به میزان لازمآب مرغ :یک پیمانهزردچوبه :1 قاشق غذاخوری
 
ادامه مطلب
دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه‌ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم
سبزی:پیازچه، گشنیز، شوید، تره، مرزه ۵۰۰ گرم
برگ مو: ۲۰۰ گرم (از گیاه‌های دیگر مانند برگ کلم ی
طرز تهیه کشک بادمجان فینگر فود کشک بادمجان اولین بار در کشور خودمان کشف شد و کم کم مورد استقبال همه ی افراد قرار گرفت . معمولا در همه ی مهمانی ها و دورهمی ها کشک بادمجان را در کنار یک ته چین مرغ خوشمزه تهیه و سرو می کنند .کشک بادمجان جزء غذا های سنتی ایرانیان است و معمولا با نان و ماست سرو می شود.تهیه این غذای سنتی و خوشمزه بسیار ساده و راحت می باشد . 
ادامه مطلب
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان 1 کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی 1 پیمانه
گوشت گوسفندی 500 گرم
سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه 2 حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم:
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
برای آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ و بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.
کیک مرغ و بادمجان غذایی لذیذ و خوشمزه است که به راحتی نمی‌توان از آن گذشت. این غذای بی‌نظیر و جدید که بسیار هم خوش طعم است، گزینه خوبی برای دوستداران بادمجان است. طرز تهیه کیک مرغ و بادمجان بسیار ساده است و با کمی خلاقیت می‌توانید یک پیش غذای شیک یا یک میان وعده کامل سرو کنید.
مواد لازم خمیر کیک مرغ :
آرد سفید: 3 لیوان
خمیر مایه فوری: یک قاشق سوپ‌خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرب
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت : ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی :۲۰۰ گرم
عدس : ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه :۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده : ۱/۴ پیمانه
آب گوشت : ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن : به میزان لازم
ادامه مطلب
 
برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
 
پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی می‌باشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی‌ها می‌‌تواند در بسیاری از غذاهایمان کاربرد داشته باشد. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغ
فلفل‌ها مجموعه‌ای از مواد مغذی و ویتامین‌هاست که طعمی خوشمزه به غذاهای مختلف می‌افزاید. با ما در این مقاله همراه شوید تا دریابید که چرا باید از قدرت فلفل برای تقویت سلامت خودتان استفاده کنید.
مملو از ویتامین‌ها
فلفل دلمه مملو از ویتامین‌های گوناگون شامل ویتامین A، اکثر ویتامین های B و ویتامین C، E و K می‌باشد. تمام این مواد مغذی از بدن در برابر عملکردهای مختلف از جمله لخته شدن طبیعی خون تا تنفس سلول محافظت می‌کند.
ادامه مطلب
دلمه بادمجان یکی از دلمه‌های خوش‌مزۀ ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روش‌هایی متفاوت طبخ می‌شود. 



دلمه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است که به دلیل ظاهر خوب و اشتهاآوری که دارد، مناسب سرو در مهمانی‌ها است. در تهیۀ دلمه بادمجان می‌توان گوشت را از مواد حذف و به‌جای آن سویا، قارچ یا سبزیجات را جایگزین کرد. دلمه بادمجان بدون گوشت مناسب افرادی است که به هر دلیل نمی‌توانند گوشت بخورند یا گیاه‌خوار هستند.
مواد لازم:
پیاز:
دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.
 مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمک

ادامه مطلب
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰ ٫ ۵ لیتر
پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک ، زردچوبه ، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر و باورنکردنی
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

ادامه مطلب
در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخ‌کردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.
مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی
۲ فنجان آرد
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۵۰ گرم سفت و سرد
۱ تخم‌مرغ
سه چهارم فنجان آب سرد
نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب
۲ حبه سیر
نصف پیاز خردشده
نصف فلفل دلمه‌ای سبز خردشده
نصف فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده
۱ سیب‌زمینی کوچک خردشده
۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی
۱ قاشق چای‌خوری گشنیز خشک خرد شده
۱ قاشق
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان ۱ کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین

ادامه مطلب
 
کشک بادمجان ایرانی را به روش‌های متفاوتی می‌توان درست کرد. در کلاسیک‌ترین دستور پخت کشک بادمجان به بادمجان، پیاز، سیر و کشک نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
500 گرم گوشت مغز ران
2 تا 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
2 فنجان کشک
10 عدد بادمجان متوسط
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
3 حبه سیر رنده شده و سرخ شده
5 قاشق غذاخوری نعناع خشک
دستور العمل‌
گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و می‌شوییم و داخل پیاز سرخ کرده می‌ریزیم. کمی نمک و زرد چوبه هم اضافه می‌کنیم.
رفتم بیرون پیاده روی ...
بلیط خریدم که دو هفته دیگه یه سر برم تهران‌...
رفتم بازار ، آلو جنگلی و قارچ و خرما خریدم...
سر راه رفتم خونه ی دوستم برام چای سبز و کاکوتی دم کرده بود...
یه گپی ردیم و اومدم...
بادمجون ها رو گذاشتم روی گاز کبابی شن... 
تو این فاصله سیر ها رو پوست کندم ، ظرف ها رو شستم و جمع کردم... 
قارچ ها رو شستم و با فلفل دلمه ای و یه کم سیر ریختم تو تابه تا تفت بخوره... 
یه کم ماکارونی گذاشتم رو گاز بپزه... 
خلاصه یه میرزا قاسمی پختم و یه پاستای ق
طرز تهیه دلمه برگ مو غذای پرطرفدار ترکیدلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمکدلمه برگ مومواد لازم برای چاشنی دلمه
آب یک پیمانهسرکه نصف پیمانهشکر یک قاشق غ
خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.
بذر فلفل دلمه ای بنفش
 
محصول کشور روسیه
** محصول مناسب باغچه و گلدان **
جدید،زودرس
وزن هر عدد فلفل بین 90-100 گرم، می باشد.
کاملا ارگانیک
رنگ آنها بنفش تیره می باشد.
طعم شگفت آور و خوشمزه
برای چاشنی، پخت و پز  استفاده می شود
دارای مقاومت بسیار بالا
www.karnila.ir
فروشگاه بذر کارنیلا
ترشی لیته یا لیتۀ بادمجان نوعی ترشی خوش‌مزه و پرطرفدار است که بادمجان آن را پخته و له می‌کنند.



ترشی لیته یکی از چاشنی‌هایی است که طرفداران زیادی دارد. این ترشی خوش‌مزه در کنار غذاهایی مانند کوفته، دلمه، لوبیا پلو و… یک ترکیب عالی است.
مواد لازم:
بادمجان: یک کیلو
سبزی معطر: نیم کیلو
فلفل‌دلمه‌ای سبز: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
سیر رنده شده: یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل سبز: 50 گرم
هویج: 3 عدد
کلم پیچ سفید: 250 گرم
سرکه: یک کیلو
ادویه‌: یک ق
 مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
رولت مرغ
سینه مرغ ١عدد پنیر گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق
پیاز ١عدد سیر ١عدد
فلفل دلمه رنگی به مقدار لازمنصف لیمو ترش ٣ق غ کره اب شده
نمکو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم بهتره ک یه سینه مرغ کامل باشه(اما واسه من تکه شده بود)از وسط برشش بدید تا نازوک بشه سسر خرد شده پیاز خلال شده کره ای شده و نمک و فلفل و زردچوبه و ابلیمو رو اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال تا مزه دار بشه،سینه مرغو  لایه کیسه فریزر بزارید با بیف کوب اروم میکوبیم
امروز می خوام شما دوستان عزیزم رو با یه غذای مازندرانی خوشمزه به نام تیل قاتق آشنا کنم که مواد اولیه اش مثل فسنجان هست با این تفاوت که گوشت نداره و بادمجان داره...
البته علاوه بر تیل قاتق بهش فسنجان بادمجان هم میگن 
مواد لازم جهت تهیه تیل قاتق:
بادمجان: ۳ عدد
گردو: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب انار: دو قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
 
کلیک کنید... طرز تهیه تیل قاتق
طرز تهیه کوکو مرغ:
مواد لازم
فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید)
سیب زمینی متوسط:2عدد
پیاز متوسط:2عدد
تخم مرغ درشت:4عدد
فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان
پنیر پیتزا:نصف لیوان
نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم
ادامه مطلب
کباب مرغ و قارچ کبابی خوشمزه است که به آسانی تهیه می‌شود. این خوراک یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است که سرشار از پروتئین می باشد. در این مقاله با هم تجربه ی یک آشپزی ایرانی و خوشمزه را خواهیم داشت.
کباب مرغ و قارچ غذایی لذیذ و سالم به ویژه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند. برای پخت این کباب به منقل نیازی نیست و می‌توان آن را در فر یا روی گاز هم درست کرد. برای آشنایی باطرز تهیه کباب مرغ و قارچ با مجله دلتا همرا شوید.
مواد لازم :
سینه مرغ:
اسپاگتی غذای خوش‌مزه‌ای است که می‌توان آن را با انواع سس‌ها و مواد گوناگون سرو کرد.
  
روش‌های گوناگونی  برای پخت و مزه‌دار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را می‌توان با  هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
اسپاگتی: 500 گرم
گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
بادمجان: 4 عدد
گوجه‌فرنگی رنده شده: یک و نیم پیمانه
پی
دستور پخت دلمه:
اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا
غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز
تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن. مراحل پیچیدن دلمه ی برگ مو رو هم با عکس قرار میدم که اگه
کسی تاحالا مشکل داشته کاملا ساده بشه براش. اساتید محترم دلمه پزی هم منو ببخشن چون تجربه ی دلمه ام ک
 تمایل به پخت غذاهای سنتی همچون واویشکا گیلانی، میرزا قاسمی شمال، قلیه ماهی جنوبی و … داشته باشید، قطعا از پخت و سرو کشک بادمجان سمنان نیز لذت خواهید برد. کشک بادمجان یکی از دسته غذاهای پر کالری، سنتی و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای داشته و به راحتی در منزل تهیه خواهد شد؛ اما امروز آمده ایم با یک دستور پخت کشک بادمجان مجلسی و بسیار خوشمزه، همراه با آریسته باشید
 
ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

  
ادامه مطلب
_ دست‌ها، انگشت‌ها، گوش‌ها و پاهای سرد_   اسهالی که بیش از یک هفته طول می‌کشد؛_ یبوست_تب خفیف_ حساسیت به نور خورشید_ریزش مو_  خشکی چشم_ زرد شدن پوست_ دردهای مفصلی
بهترین غذاها برای تقویت سیستم ایمنی:
_ تخمه آفتابگردان_مرکبات سرشار از ویتامین C_ کلم بروکلی _ زنجبیل _ هویج_ بادام_ سیر_ اسفناج_ چای سبز _کفیر_ فلفل دلمه قرمز و فلفل تند_ میگو_ شکلات تلخ_ آووکادو_ کیوی_ انبه _ زردچوبه_ سوپ مرغ_ ماهی‌های چرب_ صدف خوراکی_ سرکه سیب _ جینسینگ_ آب لیمو_ تخم کت
بذر بادمجان دلمه ای سیاه
 
محصول کشور روسیه
** قابل کشت در باغچه و گلدان در آپارتمان **
تعداد بذر در هر بسته : بین 60 الی 70 عدد
وزن هر عدد بین  112-200 گرم می باشد.
کاملا ارگانیک
میوه های سیاه و سفید بنفش با یک پوست ظریف می باشند.
میوه هابادانه های ظریف و عطر قارچ می باشند.
www.karnila.ir
فروشگاه بذر کارنیلا
بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زی
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
 
حلیم بادمجان یکی از غذاهای مشهور ایرانی است که در شهرهایی مانند: کرمان، اصفهان و شیراز بیشتر تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان را به دو صورت آموزش دهیم.
مواد لازم
10 تا 12 عدد بادمجان قلمی
1 کیلوگرم گوشت سر دست گوسفند یا گوساله
500 گرم لوبیای سفید
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
2 فنجان کشک
روغن
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می‌پزیم.
بادمجان‌ها را پوست کنده و سر آ
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
    برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

 
ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم
روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه ای: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 ماست: به میزان مناسب
 
 
ادامه مطلب
دلمه برگ ختمی
دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن.
مواد لازم
عدس : نصف پیمانه
لپه : نصف پیمانه
نخود : نصف پیمانه
برنج : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سبزی (تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز): 1 کیلو گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
برگ گل ختمی : 500 گرم
مراحل پ
در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به همراه فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم 
که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای محلی نهایت لذت را ببرید.
میرزا قاسمی از انواع غذاهای محلی استان مازندران و گیلان است و شما می توانید این غذای خوشمزه را به سادگی در منزل تهیه کنید.
در طرز تهیه میرزا قاسمی از بادمجان و گوجه فرنگی و پیاز و سیر و تخم مرغ و روغن و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل استفاده می شود.
میرزا
 
✍ مواد لازم:لوبیا سفید یک لیوانگوشت خورشتی  ۵۰۰ گرمپیاز یک عدد بزرگگوجه فرنگی متوسط ۲ عددرب گوجه فرنگی دو.ق.غفلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
طرز تهیه:پیازو نگینی خرد کنید و تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشنگوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی ر
مواد لازم برای تهیه دلمه ‌برگ مو
با کوکری همراه باشید
برگ مو۵۰ عدد
گوشت چرخ‌کرده۳۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
پیازدو عدد
لپه یک سوم پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز)پنج قاشق

ادامه مطلب
زمان تقریبی :یک ساعت و نیم
مواد لازم
بادمجان
سیر
پیاز
گوجه
جعفری
آبلیمو یا آبغوره
نمک و فلفل
روش :
ابتدا بادمجان ها رو شطرنجی پوست کندم و یه برش نیمه عمیق زدم وسطش ...رفت در آب نمک برای نیم ساعت
-گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کرد بهش سیر رنده شده -یا ریز خرد شده- و جعفری خشک و فلفل و یکمی نمک زدم
-بادمجان ها را برای بیست دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد برای بیست دقیقه گذاشتم داخل فر (یکمی هم روی اون روغن زیتون ریختم)*
-برای سس یه
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش
مواد لازم
اسپاگتی: ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱/۲ یک عدد، خلالی خیلی نازک (حدود ۱ پیمانه)
ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه نگینی شده: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
فلفل دلمه قرمز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
آب: ۳ پیمانه
سس مارینارا: ۲ پیمانه
ریحان: ۲ شاخه + مقداری برای تزئین
پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: مقداری برای سرو
 
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. پاستای خش
زمان تقریبی :یک ساعت و نیم
مواد لازم
بادمجان
سیر
پیاز
گوجه
جعفری
آبلیمو یا آبغوره
نمک و فلفل
روش :
ابتدا بادمجان ها رو شطرنجی پوست کندم و یه برش نیمه عمیق زدم وسطش ...رفت در آب نمک برای نیم ساعت
-گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کرد بهش سیر رنده شده -یا ریز خرد شده- و جعفری خشک و فلفل و یکمی نمک زدم
-بادمجان ها را برای بیست دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد برای بیست دقیقه گذاشتم داخل فر (یکمی هم روی اون روغن زیتون ریختم)*
-برای سس یه
یکی از پر طرفدار ترین فست فوود های زمان بچگی ما همبرگر بود. خوراکی خوشمزه که اگر سالم و سلامت درست و پخته شود، می تواند بسیار مفید و در عین حال خوشمزه باشد. می توانید با کمک گرفتن از هر مخلفاتی دوست دارید، ساندویچی لذیذ ترتیب بدهید. از گوجه فرنگی خام یا کباب شده، قارچ، پیاز و غیره. در کنار ساندویچ هم می توانید سیب زمینی سرخ کرده و یک سالاد کاهوی سبک داشته باشید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
بادمجان : 1 عدد ریز شده
نمک د
رفع شیرینی غذای شیرین
• در صورت شیرین شدن غذا، به آن کمی نمک اضافه کنید و در صورتی که غذای شما شامل سبزی یا انواع خورش بود می توانید یک قاشق چایخوری سرکه نیز به آن بیفزایید.
برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان
• به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.
ادامه مطلب
ترشی ذرت شیرین و فلفل‌دلمه‌ای یک ترشی  تابستانی‌ است که علاوه بر ظاهر رنگارنگ و زیبایی که دارد، یک ترشی  همه‌کاره‌ است و  با انواع غذا‌ها، ساندویچ‌ها و سالاد‌ها مناسب است.
  
ترشی ذرت و فلفل‌دلمه‌ای را روی همبرگر، هات داگ، ماهی و انواع ساندویچ بریزید یا با مرغ برشته،  داخل املت پنیر یا پاستا سرو کنید. می‌توانید آن را با لوبیای پخته، گوجه،  پیاز و گشنیز برای سالاد تابستانی استفاده کنید.
این ترشی را می‌توانید تا یک سال نگه دارید. به ای
 
مواد لازم برای پیتزا کالباس خانگیکالباس خانگی :200 گرمقارچ های اسلایس شده :3 عدد متوسطپنیر پیتزا:200 تا 300 گرمفلفل دلمه ای خرد شده:1 قاشق غذاخوریسس قرمز :2 قاشق غذاخوریپودر آویشن :1 قاشق چای خوریفلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری
ادامه مطلب
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
کشک بادمجان یک غذای خوش خوراک است که نه تنها طرفداران بادمجان را به شور می‌آورد که برای بسیاری طعمی دلنشین دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کشک بادمجان به شما آموزش دهیم تا در زمان‌هایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید این غذا را تهیه و نوش جان کنید با ما همراه باشید.
شاید برایتان جالب باشد که کشک بادمجان (kashke bademjan) نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و همچنین ترکیه تهیه و خورده می‌شود. این غذا هم می‌توان
امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با یک پیش غذای منحصر به فرد و آسان به نام پیراشکی سیب زمینی آشنا کنیم.
مواد لازم پیراشکی سیب زمینی (برای ۶ الی ۸ نفر):
سیب زمینی یک کیلو
تخم مرغ ۲ عدد
آرد نان سوخاری ۲۵۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
فلفل سبز دلمه ای یک عدد
جعفری خرده شده یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
 
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
نان یکی از غذاهای اصلی است که حتماً  دروعدۀ صبحانه مصرف می‌شود. حالا اگر آن را به‌صورت شکم‌پر درست کنید،  صبحانه‌ای خاص خواهید داشت.
  
بیایید برای صبحانه وقت بگذارید و یک وعدۀ درست و حسابی آماده کنید. این بار با نان شکم‌پر صبحانه‌ای متفاوت درست کنید. درست کردن این صبحانۀ خوشمزه فقط 10 دقیقه زمان می‌برد و بسیار لذت‌بخش است.
مواد لازم:
نان تست به تعداد لازم
فلفل‌دلمه‌ای: 2 عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
ژامبون یا سوسیس به میزان لازم
پنیر پیتزا : به م
طرز تهیه بادمجان شکم پر
دستور پخت بادمجان شکم پر خوشمزه در منزل
بادمجان شکم پر جزو غذای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی و آسانی تهیه می شود و بسیار هم پرطرفدار است. کسانی که بادمجان دوست دارند، می توانند غذاهای متنوعی با آن درست کنند. از جمله بادمجان شکم پر، بادمجان کبابی، کشک بادمجان، خورش بادمجان و خیلی از غذاهای خوشمزه دیگر.
برخی ها شاید بادمجان را به خاطر تلخی آن دوست نداشته باشند، اما اگر قبل از پخت مقداری نمک روی آن بپاشید و نیم ساعتی جل
طرز تهیه فینگر فود | طرز تهیه ۲۰ نوع فینگر فود ساده برای جشن ها
در این نوشته قصد داریم ۲۰ مدل طرز تهیه فینگر فود به همراه تصویر تزیین شده آن را با شما به اشتراک بگذاریم سعی کرده ایم در گرداوری این روش های تهیه فینگر فود سراغ روش هایی برویم که ساده ترند و از مواد در دسترس تهیه شده است.
طرز تهیه فینگر فود با خمیر یوفکاطرز تهیه فینگر فود راتا
طرز تهیه ۲۰ فینگر فود ساده و خوشمزه
۱-بقچه بادمجان:
بادمجان رو بصورت نوارهای باریک وبلند برش میزنیم و سرخ
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کاشی و سرامیک